میدان هفت تیر -خیابان بهار شیراز ، خیابان سلیمان خاطر - خیابان وراوینی - شماره 21 - طبقه2 - واحد5
02188844198 02188844193

اطلاعاتی در مورد یخ ساز پودری

یخ ساز پودری

یخ ساز پودری دستگاهی است که استفاده از آن در برخی صنایع الزامی است. برای مثال در بازارهای ماهی فروشی و یا کشتارگاه ها، چرا که دمای گوشت این جانداران سریعاً باید کاهش پیدا کند تا فاسد نشوند. به این منظور از یخ های پودری استفاده می شود که هم انتقال سرمای بالایی دارند و هم آنکه می توانند به راحتی تمام سطح جسم مورد نظر را احاطه کنند.

برخی از انواع مواد غذایی لازم است تا همراه با یخ بسته بندی شوند و برای این کار نیز از دستگاه های یخ ساز پودری و این نوع یخ استفاده می کنند.



یخ ساز پودری تنها یکی از انواع دستگاه های یخ ساز است. انواع مختلفی از دستگاه های یخ ساز وجود دارند که هرکدام قابلیت های مختلفی دارند. این دستگاه ها را می توان هم از نظر حجم و توانِ کارکرد دسته‌بندی کرد، و هم از لحاظ نوع یخی که تولید می کنند. دستگاه های یخ ساز پودری همان‌طور که نامشان هم پیداست، مخصوص تولید یخ پودری هستند. شاید برایتان عجیب و یا حتی جالب باشد که مگر چند نوع مختلف یخ داریم و یا اینکه چه احتیاجی به یخ ساز پودری داریم؟ در ادامه‌ی این متن به تفصیل این مسائل خواهیم پرداخت.



اگر کسب و کار شما با مواد غذایی (به خصوص مواد اولیه خام و فاسد شدنی) سروکار دارد،‌ حتماً یخ ساز پودری احتیاج خواهید داشت. یک یخ ساز پودری فقط یه منبع انرژی (برق) و آب احتیاج دارد تا بتواند مقادیر زیادی از یخ پودری برای شما تولید کند. تفاوت اصلی یک دستگاه یخ ساز پودری با سایر دستگاه های یخ ساز خانگی و یا حتی صنعتی، در محصول نهایی آن است. عموم دستگاه های یخ ساز فقط یخ را به صورت مکعب و یا حبه (که متداول‌ترین شکل آن است) به شما تحویل می دهند. ولی از آنجایی که استفاده از یخ پودری در برخی صنایع و شرایط مزایای بیشتری از استفاده از یخ حبه ای دارد،‌ دستگاه های یخ ساز پودری هم تولید شده و در بازار موجود هستند تا به راحتی بتوانید مقادیر بالایی از یخ پودری در اختیار داشته باشید. پیش از پیدایش دستگاه های یخ ساز پودری، عموماً باید همان یخ‌های قالبی را شکسته تا تبدیل به قطعات کوچک تر و قابل استفاده شوند. که البته این کار معایب مختلفی داشت. جدا از بحث وقت و انرژی‌بر بودن این کار، شکستن یخ استحکام آن را کاهش می دهد و بنابراین سریع‌تر آب می‌شوند. علاوه بر این، با این کار برخی تکه‌های یخ بیش از اندازه خُرد شده و عملاً غیرقابل استفاده خواهند شد. چاره‌ی کار استفاده از دستگاه های یخ ساز پودری است تا یخ هایی یکدست به شما تحویل دهد.


امگا



همان‌طور که گفتیم، محصول متمایز یک دستگاه یخ ساز پودری، همین یخ های پودری است. ولی آیا می دانید یخ پودری دقیقاً چیست و چه کاربردی دارد؟ ماهیت اصلی یخ پودری مانند سایر انواع یخ خیس است. ولی مراحل ساخت آن متفاوت است و در نتیجه باعث می شود این یخ ها به صورت خرد و تکه تکه باشند. این نکته را هم باید مد نظر داشت که دستگاه های مختلف یخ ساز پودری ممکن است یخ هایی در ابعاد و اندازه های مختلفی تولید کنند و این امر به نوعِ دستگاه شما بستگی خواهد داشت. برخی از آن ها ممکن است بسیار نازک باشند، ولی برخی از انواع یخ پودری حتی ممکن است تا 9 میلی‌متر ضخامت داشته باشند. به هرحال مزیت اصلی استفاده از یخ پودری، انتقال سریع سرما، سایز مختلف تکه‌های آن، قابلیت احاطه کردن اجسام و البته به هم نچسبیدن و توده نشدن آن‌ها است.


امگا


بهترین دما برای استفاده از یخ پودری چیزی بین 2 الی 10 درجه سانتی گراد است. این یخ ها را نمی توان در دماهای زیر صفر نگهداری کرد، چراکه در این دما توده می شوند.

کسب و کارهای مختلفی می توانند از دستگاه یخ ساز پودری استفاده کنند. بیشترین کاربرد یخ ساز پودری برای نگهداری مواد غذایی (به خصوص ماهی) و در کشتارگاه ها است. حتماً در بازارهای ماهی فروشی انواع یخ پودری را دیده باشید که ماهی ها را روی آن‌ها قرار می دهند. علاوه بر این، به‌خاطر ظاهر زیبایی که این یخ ها دارند، در پیشخوان و ویترین فروشگاه‌های مواد غذایی هم می توان از آن‌ها استفاده کرد. همچنین برخی از انواع مواد غذایی لازم است تا همراه با یخ بسته بندی شوند و برای این کار نیز از دستگاه های یخ ساز پودری و این نوع یخ استفاده می کنند. از این نوع یخ برای خنک کردن نوشیدنی ها، مصارف درمانی و مراقبت های درمانی و بهداشتی نیز استفاده می شود.

منابع:

منبع1 منبع2 منبع3 منبع4 منبع5 منبع6

مقالات مرتبط

یخ ساز ایتالیایی  چیست
یخ ساز ایتالیایی چیست

تاریخ:1397/12/22